--
Kylmäsavutuotteemme
 
Kylmäsavusiikaa Ravintola Masuunin tapaan, "Toast Skagen".Kaikki valmistamamme kylmäsavutuotteet ovat lisäaineettomia, kuivasuolattuja ja aidolla puulla savustettuja. Raaka-aineen lisäksi tuotteissamme on vain suolaa ja ripaus sokeria. Aidon puun antama savun maku on vahvasti mukana tuotteissamme. Kuivasuolauksen ja pitkänsavustusajan ansiosta tuotteemme ovat rakenteeltaan kiinteitä, toisin kuin teollisesti valmistetut ruiskusuolatut ja kemikaalisavustetut "kylmäsavukalat".
 
Ammattikalastus ja -ravustus
 
Keväästä 2012 alkaen laajennamme toimintaamme ammattikalastuksen merkeissä lähikalan saattamiseksi markkinoille. Kalastusalueemme on Pirkanmaalla sijaitseva Näsijärvi. Ensisijaisesti kalastamme Näsiselän alueella sekä Paarlahdella, joka on tiettävästi Pohjoismaiden pisin sisämaavuono. Paarlahden kalasto muodostuu kuhista, siioista, ahvenista, mateista, hauista, järvitaimenista ja -lohista, sekä tietty moninaisista särkikaloista. Ammattikalastus mielessä kuha ja siika ovat tärkeimmät pyyntilajit. Pyytämiämme kaloja toimitamme mm. ravintoloille, pitopalveluille ja kaupoille. Kaupat hoitavat vähittäismyynnin kuluttaja-asiakkaille mikäli saalista riittää.
 
Rapukaudella toimitamme itse pyytämiämme eläviä rapuja, kaloista poiketen myymme rapuja myös suoraan kuluttajille. Ravut on pyydetty Näsijärven Paarlahdesta, jonka rapukanta muodostuu pääsääntöisesti täpläravuista.
 
Rapukauden ulkopuolella toimitamme tilausmyyntinä yhteistyökumppanimme kasvattamia rapuja. Rapu on oiva herkku myös varsinaisen rapusesongin ulkopuolella. 

 
Tilaukset, toimitukset ja hinnat
 
Valmistamme ja toimitamme tuotteita vain tilauksesta. Osa tuotteista on ns. kausituotteita. Tilaukset on tehtävä mieluiten viikkoa ennen haluttua toimitus-/noutopäivää. Juhlapyhien läheisyydessä on syytä varautua vielä aikaisempaan tilausajankohtaan. Tuotteiden toimitustapa ja -aika on sovittava aina toimituskohtaisesti.
 
Minimiostomäärät koskevat kaikkia tuotteita pl. oman savustamomme kylmäsavulohta. Minimiostomäärä vaihtelee tuotteittain, suurimmalla osalla tuotteista se on 5 kg.  
 
Tuotteidemme päivän hinnan saa parhaiten puhelimitse.
 
Palvelut
 
Kylmäsavukeisari Oy suorittaa rahtisavustuspalvelua (vain kylmäsavu) myös asiakkaiden omista raaka-aineista. Rahtisavustuksia olemme tehneet myös hiukan harvinaisemmilla kalalajeilla, jotka eivät ole kauppojen ns. volyymituotteita. Pyydä tarjous!