--
Kylmäsavutuotteemme
 
Kylmäsavusiikaa Ravintola Masuunin tapaan, "Toast Skagen".Kaikki valmistamamme kylmäsavutuotteet ovat lisäaineettomia, kuivasuolattuja ja aidolla puulla savustettuja. Raaka-aineen lisäksi tuotteissamme on vain suolaa ja ripaus sokeria. Aidon puun antama savun maku on vahvasti mukana tuotteissamme. Kuivasuolauksen ja pitkänsavustusajan ansiosta tuotteemme ovat rakenteeltaan kiinteitä, toisin kuin teollisesti valmistetut ruiskusuolatut ja kemikaalisavustetut "kylmäsavukalat".
 
Ammattikalastus ja -ravustus
 
Olemme laajentaneet toimintaamme ammattikalastuksen merkeissä lähikalan saattamiseksi markkinoille. Kalastusalueemme on Vanajavesi. Vanajaveden kalasto muodostuu kuhista, ahvenista, mateista, hauista ja ankeriaista, sekä tietty moninaisista särkikaloista. Ammattikalastuksen näkökulmasta kuha ja hauki ovat tärkeimmät pyyntilajit. Pyytämiämme kaloja toimitamme mm. ravintoloille, pitopalveluille ja kaupoille sekä kuluttajille.
 
Rapukaudella toimitamme itse pyytämiämme eläviä rapuja, myymme rapuja myös suoraan kuluttajille. Ravut on pyydetty Pyhäjärvestä, jonka rapukanta muodostuu pääsääntöisesti täpläravuista.
 
Rapukauden ulkopuolella toimitamme tilausmyyntinä yhteistyökumppanimme kasvattamia rapuja. Rapu on oiva herkku myös varsinaisen rapusesongin ulkopuolella. 

 
Tilaukset, toimitukset ja hinnat
 
Valmistamme ja toimitamme tuotteita päivittäin myyntikanaviimme. Osa tuotteista on kausituotteita. Tilaukset toivomme mieluiten viikkoa ennen haluttua toimitus-/noutopäivää. Juhlapyhien läheisyydessä on syytä varautua vielä aikaisempaan tilausajankohtaan. Tuotteiden toimitustapa ja -aika on sovittava aina toimituskohtaisesti.
 
Tuotteidemme saatavuuden ja päivän hinnan saa parhaiten puhelimitse: Aki Eiranto, p. 040 359 2244.
 
Palvelut
 
Kylmäsavukeisari Oy suorittaa rahtisavustuspalvelua asiakkaiden omista raaka-aineista. Rahtisavustuksia olemme tehneet myös hiukan harvinaisemmilla kalalajeilla, jotka eivät ole kauppojen ns. volyymituotteita. Pyydä tarjous!

Jakelukanavat
 
Toimitamme tuottetamme seuraavien jakelukanavien kautta:
1. Kylmäsavukeisarin myymälä savustamon yhteydessä Kylmäkoskella, Yrittäjäntie 1, Akaa. Myymälä on avoinna pe 10-18 ja la 10-14. Muuna aikana puhelimella p. 040 359 2244.
2. Lähiruokapuoti LEMPI, Ilmarinkatu 27-29, Tampere.
3. Iloisen pojan lähiruokakauppa-auto, Tampere.
4. S-Market Lempäälä, Lempäälä. Toimitamme kauppaan herkulliset kylmäsavukalat.
5. Viialan herkkukeidas, Viiala, Akaa.
6. Paikalliset kalamarkkinat kuten esim. Tampereen kalamarkkinat 22.-24.4.2016.
 
Haluatko herkullisia kalatuotteitamme omaan kauppaasi? Ota yhteys: Aki Eiranto, p. 040 359 2244.